Zoals de meesten van jullie weten, ben ik een groot voorstander van het ontdekken van de snelste, gemakkelijkste manieren om er op je best uit te zien. We hebben allemaal minder dan vijf minuten in de ochtend om ons klaar te maken, dus het vinden van manieren om die routine te versnellen maakt het leven zoveel gemakkelijker.

Ik hou ook van een geweldige instructievideo en doorzoek YouTube op de nieuwste tips en trucs (zelfs make-upkunstenaars houden ervan om te blijven leren van onze mede-trainers!). De onderstaande video’s tonen enkele van mijn favoriete technieken voor snelle, stralende schoonheid.

Video 1 laat je zien hoe je de bronzen look in lente / zomer kunt recreëren, dat is een favoriet aller tijden van mij. Niets is sneller, of gemakkelijker dan jezelf een snelle gloed geven met een bronzer. Je ziet er gezond, wakker en sexy uit. Pronto.

Mijn twee favoriete stappen uit de video zijn de verbluffende universele bronzer van Pixi (ik kocht hem en Looooooved deze) en haar primer die een verbluffende glans achterliet.

TIPS: Gebruik de bronzer is cirkelvormige bewegingen over de slapen, de jukbeenderen, het puntje van de neus en de punt van de kin voor een natuurlijke uitstraling.

De volgende video die ik leuk vond omdat deze een snel alternatief voor je dagelijkse paardenstaart toont. Deze sexy, boho vlechten! Ik probeerde het zelf op een dag dat mijn haar blabla was, maar ik had meer nodig dan een knotje.

Stap 1: Scheid het haar in vier delen

Stap 2: Vlecht twee van de secties aan de linkerkant en maak ze vast aan de basis van het haar.

Stap 3: Umberto Dry Clean Shampoo voor hoogte en textuur toevoegen. (Ik gebruik deze truc regelmatig om te voorkomen dat de vette hoofdhuid er uit ziet!).

Stap 4: Neem de juiste delen van het haar en draai, wikkel ze dan om de basis om een ​​paardenstaart te creëren. Presto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.