Shakers geloofden dat netheid naast Godsvrucht stond en gericht was op het creëren van efficiënte woon- en werkruimten die gemakkelijk te onderhouden waren. Wat kunnen we leren van deze paragons van orde en netheid? Hier zijn een paar kleine afhaalrestaurants …

Eenvoud kweekt netheid

Shakers hebben zelfs geen illustraties aan de muur hangen – niet om esthetische redenen, maar ze hoefden de frames niet af te stoffen. Niemand zegt dat je geen familiefoto’s of boeken in de buurt kunt hebben – weet gewoon dat het een afweging is. Hoe meer dingen er worden weergegeven, hoe meer tijd u besteedt aan het opschonen ervan. Hierboven een moderne keuken in Shaker-stijl van House & Home die warm en toch eenvoudig is.

Items opslaan door ze ondersteboven op te hangen

Hang stoelen op pinnen ondersteboven zodat het stof zich niet op de zitting verzamelt. U kunt hetzelfde idee toepassen op brillen en andere items die u niet vaak gebruikt, vooral als u open rekken in de keuken heeft. Hierboven heeft een Britse Standard-keuken zonder franjes uit Plain English klassieke Shaker-pinnen voor opslag boven de werkbladen.

Oppervlakten verminderen

Ingebouwde ramen die niet in de muur passen, zien er niet alleen scherp uit, maar hebben ook geen oppervlak dat stof verzamelt. Als het geen top heeft, betekent dit dat u het niet hoeft schoon te maken. Hierboven, opslag in de boerderij van Phoebe Troyer in Ohio, zoals te zien op de Notebook van de decorateur.

Kies Meubels die gemakkelijk zijn

Het is geen toeval dat meubelontwerpen in Shaker-stijl worden verfijnd met eenvoudige lijnen en vormen. Lichte meubels kunnen gemakkelijker achterom worden schoongemaakt en smalle poten maken het gemakkelijker om te vegen of dweilen. Dit is niet het geval bij omvangrijke stukken die op één plek blijven als u ze op hun plaats zet. Het luchtige slaapkamermeubilair in deze moderne boerderij, ontworpen door Rafe Churchill, maakt het gemakkelijk om te vegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.